Castiga un pitic povestitor

Categorie: Concursuri copii | 6 Comentarii

5 pitici pentru 5 poznasi

Piticul Duni, Mami.ro, Toyz.ro

Piticul Duni, Mami.ro, Toyz.ro

Suntem siguri ca puiul tau a facut macar o data o pozna de care sa va amintiti toata viata. Sau poate mai multe…

POVESTESTE-NE patania si amuza-te citind ce pozne au facut micutii altor mamici.

Cele mai haioase 5 pozne vor fi premiate cu cate un pitic povestitor, oferit de:

Piticul Duni vine insotit de o carte ilustrata color cu 76 de pagini. Povestile redate de Duni sunt versiunea vorbita a povestilor din carte.

Povestile sunt:

• Alba ca zapada;
  • Scufita rosie;
  • Cenusareasa;
  • Ratusca cea urata;
  • Cei treci purcelusi;
  • Printul fermecat;
  • Iepurele si broasca testoasa;
  • Greierele si furnica.
Vizualizari: 1201

Cuvinte cheie: , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe miercuri, ianuarie 21st, 2009 la 8:32 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
6 Comentarii

1. Vyyoryyk on ianuarie 8, 2012 3:55

Bebe Mihaita care are trei anisori acum a facut intr-o zi pipi la olita,a luat olita in mana si a mers la tataie in sufragerie care statea pe pragul dintr-e sufragerie si balcon si i-a rasturnat-o in cap.Tataie simtind ceva cald in cap il intreaba..Cu,ce mi-ai dat Mihaita in cap?Iar Mihaita ii raspunde…Cu pipi tataie,cu pipi.Bineinteles ca tataie a aterizat direct in cada iar bebe radea in hohote…amuzat tare de isprava lui si eu mami pe langa el…am ras pana mi-au dat lacrimile.

2. banu eugenia on februarie 24, 2011 14:35

buna! eu sunt luca si ultima mea intamplare haioasa a fost cand,nefiind mami prin preajma, am scos toate lucrusoarele mele din dulap,una cate una,m-am urcat pe ultimul raft si am strigat-o pe mami sa imi aduca “apica” sa fac nani acolo!!!!!!

3. Dia on februarie 21, 2009 22:52

Ultima pozna a “piticului” meu a fost chiar saptamana aceasta, fix in ziua in care implinea 1 an si 3 luni. Cum statea de ceva timp la olita, m-am dus sa verific ce s-a intamplat. Eram foarte fericita cand am vazut ca nu statuse in zadar si, bucuroasa, l-am trimis in dormitor cat timp am ramas eu sa curat in baie. La intoarcere, surpriza: era plin de caca peste tot pe el: pe picioare, pe maini, pe fatza, in par, ce mai… peste tot!… Mai facuse un “musuroi” pe covorul din dormitor si se juca bucuros cu el!!!

4. rucksy on februarie 18, 2009 23:51

Salut ! Sunt bobo ! Coincidenta sau nu, dar ultima ” faza” haioasa a mea, are legatura chiar cu acest superb pitic.Dar mai bine o las pe mami sa va povesteasca !
    Intr o frumoasa zi, mai exact azi, am iesit cu Bobo, baietelul meu nazbatios, la plimbare.La locul de intalnire al copiilor, zarva mare ! Tipau, se certau, plangeau, radeau…si tot asa.Doi copii se certau pe o jucarie, altii erau concentrati pe o alta iar mamiciile /buniciile erau disperate si asudate sa ii tina potoliti.
    Intr un colt,aruncat jos pe trotuar, era un pitic,nebagat in seama de nici un copil.Am aflat ca il chema Duni.Bobo s a dus la el, ignorand celelalte jucarii.A fost dragoste la prima vedere :)) A aflat cum se manevreaza si s a dus cu el in mana, in fata celorlalti copii, si pe limba lui, nu stiu ce le a spus, ce a gesticulat, ca in clipa urmatoare, toti copii erau cuminti aliniati si ascultau povestiile lui Duni. Mamicile au rasufat usurate si au baut o gura de apa, iar toti bebeii cuminti au ascultat povesti iar la final au aplaudat.
    Bobo s a ales si cu o porecla de la o mamica….” pedagogul” :)))

PS. Nu va spun ce urat si ce plansete a tras Bobo cand a trebuit sa il inapoiem proprietarului pe Duni.Dar hai sa nu il fac de ras pe ” pedagog”..:)))

5. ionymary on februarie 1, 2009 17:45

O intamplare foarte haioasa pe deoparte si stanjenitoare pe dealta parte.Bebe avea cateva luni si vine preotul cu Ajunul Bobotezei parca.Si-a facut preotul treaba si dupa ne-am apucat sa mai povestim una alta si preotul il ia pe bebe in brate.vorbim noi acolo si deodata il vad cum se scurge ceva pe roba….bebe facuse pisu:)).Am inceput sa radem da…a fost sranjenitor totusi:D

6. camy_blonda on ianuarie 21, 2009 12:17

Intr-o zi tocami ce o schimbasem pe tetita mea de 9 luni si am lasat pemparsul in baie iar pe ia am duso in dormitor sa se joace.Cat eu eram la bucatarie sa ai pregatesc de mancare ia a plecat spre baie dea buselea si se juca cu pemparsul din baie care era plin de c… bineinteles ca am ras de nu am mai putut noroc ca nu duce la gura tot ce prinde. In momentul cand am certat-o ia a inceput sa tipe si sa bata din palme…..Imi pare rau ca nu iam facut o poza ca sa radeti si voi :))))))

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: