Asa cum spune si titlul acestui concurs premiul pus in joc consta in suma de 100 lei bani gheata care va fi oferita castigatorului la finalul concursului.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in cursa pentru acest premiu? Sa lasi un singur comentariu la acest articol in care sa ne spui parera ta despre concursurile la care participi, despre premiile care te tenteaza cel mai mult, daca ai castigat vreodata vreun concurs la care ai participat si in ce anume a constat premiul castigat ? Tema pe marginea careia se comenteaza poate fi extinsa cu orice subiect care are legatura directa ci concursurile online: puteti completa, de exemplu, cu ce site-uri de concursuri vizitati sau va place cel mai mult, ce parere aveti depre cei care participa la aceste concursuri, ce le-ati sugera organizatorilor de concursuri, s.a.m.d. … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 185

Concurs Disney
Uita-te in fiecare sambata si duminica dimineata la Clubul Disney la TVR1, recunoaste personajul cheie din fiecare saptamana si raspunde corect pe site. Poti castiga 5 super masinute cu telecomanda conduse de personaje Disney in fiecare saptamana. … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 256

Premiu Nuby
De pe 26 martie si pana pe 10 aprilie Babydex va invita sa participati la un concurs despre canile pentru copii. Spuneti-ne ce tip de cana ati ales pentru bebelusul dvs. si cum ati facut alegerea? Din cate incercari ati reusit sa gasiti cana perfecta? Aveti experienta, trucuri, idei despre cum sa ajutam bebelusul sa invete sa bea din cana?
Cel mai interesant comentariu si cea mai bine argumentata postare pe blog vor castiga cate o cana Nuby anticurgere oferita de Eurokids, compania care aduce pe piata romaneasca produsele Nuby, Bambino Mio, Disney si multe altele. Succes! … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 203
Pentru a participa la concurs trebuie sa raspundeti la o intrebare. Raspunsul corect il puteti afla vizitand sponsorul concursului, site-ul IngrijireaCopilului.ro
Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti din randul acelor participanti care au raspuns corect la intrebarea concursului.
Premiul consta intr-un DVD “Cresterea imunitatii copilului tau” oferit de Asociatia Secretul evolutiei – Dr. Ana Culcer
Perioada desfasurare: 30 martie - 5 aprilie 2009. Desemnarea castigatorului: 5 martie 2009. Premiile vor fi trimise de catre sponsorul nostru, dupa ce castigatorul ne va furniza datele sale de contact. In cazul nevalidarii castigatorului, se va efectua o a doua tragere la sorti. … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 246

Concurs Pasti, Aparat foto digital
Castiga un aparat foto digital Canon PowerShot A590IS
Recomanzi un articol de pe Sfintele Pasti si noi te premiem !
Mai multe articole recomandate mai multe sanse de a va numara printre castigatori.
Premii : se va acorda un premiu constand intr-un aparat foto digital Canon PowerShot A590IS ! Premiul se va acorda prin tragere la sorti.
Perioada de desfasurare a concursului : concursul se desfasoara in perioada 27 martie – 30 aprilie 2009. … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 240
Ma numesc Anghel Carmen si el este puiul meu Alexandru. Are 9 ani si un diagnostic confirmat de la 6 luni – Paralizie cerebrala infantila – tetrapareza spastica. Retard psihomotor

Alexandru
Ma aflu intr-o situatie pe care nu credeam vreodata sa o simt pe pielea mea – am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie de 1850 euro pentru operatia lui Alex. O raza de speranta dupa noua ani, mica, dar exista.
Prin bunavointa Fundatiei IKON din Galati am reusit sa il programez pe data de 15 mai 2009 in Chisinau la dr. Marcel Platon, o clinica privata cu rezultate bune vazute chiar de mine la alte mamici aflate in aceeasi situatie. … Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 1035