Castiga produse Bio

Castiga produse Bio

Este ultima saptamana de concurs Gerlinea in care mai poti castiga 2 seturi de produse BIO din gamele ,,BioSoy” si ,,CerealBio”

Ultima saptamana  de concurs 23-29 Martie cu alte 2 premii compuse din:
Produse din gama Cereal BIO:
- biscuiti Cereal Bio, 3 sortimente – cate 1 buc/fiecare (total 3 pachete)
- lapte de soia BioSoy, 3 sortimente – cate 1 cutie/fiecare  (total 3 cutii)

… Vezi detalii (Citeste tot)
Vizualizari: 204
Alimente care ard grasimi

Alimente care ard grasimi

Castiga cu SfatulMedicului.ro si Editura House of Guides cartea Alimente care ard grasimi

Aparuta in 2000, Editura House of Guides a adus in atentia cititorilor, in principal, ghiduri turistice si gastronomice, produse unicate prin conceptia grafica si complexitatea informatiilor prezentate. Avand drept reper produsele marilor case de editura din Europa occidentala, House of Guides si-a dezvoltat numarul colectiilor cu titluri de autoeducare, care trateaza teme din domenii precum sanatate, frumusete, wellness, familie, educatie, design si amenajari interioare. Colectia „Starea de bine” cuprinde o serie de titluri care isi propun sa raspunda nevoilor cititorilor de a se informa din surse autorizate si complete despre metode si tehnici pentru o stare de bine a corpului, mintii si sufletului. 

Vizualizari: 136
Concurs tematic copii, Aventura parc, Prichindelulmeu.ro

Concurs tematic copii, Aventura parc, Prichindelulmeu.ro

Câştigă săptămânal 2 bilete de distracţie la Aventura Parc!

Escaladă, minigolf, minicurse de maşinuţe pentru copii, bălăceală în piscină, castele gonflabile, tobogan, vaporaş cu nisip şi jucării, ping-pong, şah, darts, badminton… totul într-un singur loc… la Aventura Parc!
Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea săptămânii.

Vizualizari: 227
Concurs foto copii oglinda oglinjoara, Prichindelulmeu.ro

Concurs foto copii oglinda oglinjoara, Prichindelulmeu.ro

Un nou concurs pentru prichindei incepe azi.
A trecut ceva timp de cand trebuia sa organizam urmatorul concurs dar astazi ne-am pus pe treaba si va invitam la o noua provocare…prichindel in oglinda.
Regulamentul este cel cunoscut:
Sunt invitati sa participe toti membrii forumului care pana la data intrarii in concurs au acumulat 50 de mesaje. Se vor posta maxim 5 poze in care prichindelul este pozat in oglinda, asadar in poza trebuie sa apara doi prichindei (si ca o gluma: atunci cand era Alexandra mai mica i-am facut o poza in oglinda si cand s-a vazut in dublu exemplar mi-a zis: uite, in poza asta sunt doua Pupi).

Vizualizari: 112
Concurs foto copii portocaliu, Prichindelulmeu.ro, Fotolix.ro

Concurs foto copii portocaliu, Prichindelulmeu.ro, Fotolix.ro

Concurs foto “portocaliu” 1 – 31 martie 2009 organizator: fotolix.ro

Desfasurarea concursului
Concurs foto desfasurat pe pagina prichindelulmeu.ro in perioada 1 – 31 martie 2009.

Reguli de participare
Sunt invitati sa participe membrii forumului “Prichindelul Meu” cu fotografii pe tema “portocaliu”.

Vizualizari: 46
Concurs foto iepuras, Prichindelulmeu.ro, Fotolix

Concurs foto iepuras, Prichindelulmeu.ro, Fotolix

Concurs foto “ţup ţup…” 19 martie – 19 aprilie 2009 organizator: fotolix.ro

Desfasurarea concursului
Concurs foto desfasurat pe pagina prichindelulmeu.ro in perioada 19 martie – 19 aprilie 2009.

Reguli de participare
Sunt invitati sa participe membrii forumului “Prichindelul Meu” cu fotografii pe tema “ţup-ţup …”.

Vizualizari: 99