Castiga reviste Liliput si albumul “Ce aduce iepurasul”

Categorie: Concursuri copii | Lasa un comentariu

Iepuras de Paste

Iepuras de Paste

Dragii mei, acum că a început vacanţa şi Iepuraşul se apropie ţopăind de casele voastre, vreau şi eu să vă fac nişte cadouri cu ocazia sărbătorilor de Paşte. De aceea m-am hotărât să ne jucăm din nou de-a concursul.

Dacă vreţi să câştigaţi numărul pe aprilie al revistei Lilliput şi albumul cu cântece şi poezii “Ce aduce iepuraşul” tot ce trebuie să faceţi este să vă aşezaţi la birouaşe şi să scrieţi sau să desenaţi o poveste cu un iepuraş şi apoi să-mi trimiteţi capodoperele pe mail, la povesti@zapacita.ro

Accept orice desene cu iepuras/iepurasi. In tempera, cu creioane colorate, cu carioci, cu acuarele, cu ce vreti voi.

Povestioarele pot avea maxim o pagină şi neapărat să nu fie scrisori către Iepuraş ci poveşti despre Iepuraş.

Aştept mailurile voastre până în dimineaţa zilei de joi 16 aprilie. Câştigătorii vor fi anunţaţi joi dup-amiaza iar premiile vor pleca către voi prin poştă vineri dimineaţa. Vom avea 5 câştigători aleşi pe sprânceană.

Şi dacă tot vorbeam de cadouri, am unul pentru voi şi în dimineaţa aceasta: poezia “La Paşti” de George Topârceanu de pe albumul “Ce aduce iepuraşul”:

Vă doresc spor la curăţenie, inspiraţie la vopsit şi pictat ouă şi imaginaţie multă ca să fiţi câştigătorii acestui concurs zăpăcit!

Participa acum la concurs !

Vizualizari: 203

Cuvinte cheie: , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: