Castiga o invitatie la Workshop parenting: DISCIPLINA FARA PEDEAPSA

Categorie: Concursuri copii | Lasa un comentariu

Workshop Parenting

Workshop Parenting

Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea in care ascultarea copilului are loc doar de frica, fiindca eu cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindca mi-as dori ca aceste reguli sa fie transmise cu blandete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop.

La care va invit din toata inima sa descoperim impreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc intr-adevar si ne fac sa ne simtim bine impreuna.

Psih. Mihaela Zaharia – Mind Master

OBIECTIVE:
- Sa ai situatiile sub control intr-o maniera relaxata
- Sa identifici nevoile copilului tau si intentia lui pozitiva atunci cand este indisciplinat
- Sa fii flexibila in abordarile fata de copilul tau
- Sa te pui in locul copilului tau ca sa vezi situatia din punctul lui de vedere
- Sa re-evaluezi frica de pedeapsa si motivele pentru care vrei sa fii ascultat de catre copilul tau
- Sa gasesti alternative pozitive la pedepse

BENEFICII:
- Ai o relatie sincera si destinsa cu copilul tau, iar el va fi deschis fata de tine, la randul lui
- Scazi numarul conflictelor cu copilul tau
- Ai o viata de familie mai linistita
- Iti pastrezi o atitudine relaxata fiindca stii ce sa faci in situatii dificile
- Nu faci loc starilor negative in relatia dintre voi (frica, nervi, resentimente, razbunare, minciuna, etc)

DINTRE SUBIECTELE ABORDATE:
- De ce nu asculta copiii?
- Metode traditionale de disciplina
- Frica de pedeapsa si efectele ei
- Despre time-out
- Cum si de ce sa cladesti o relatie ok-ok intre parinti si copii
- 30 de alternative practice la pedeapsa si modalitati concrete de aplicare

Data: 14 iulie 2009 (marti)
Program: 09,00 – 12,00 (varianta dimineata) sau 18,00 – 21,00 (varianta seara)
Metode folosite: exercitii experientiale, exercitii in grup, teme individuale in manual, prezentare power-point, filmulete, discutii – intrebari si raspunsuri.

Mai multe detalii despre acest workshop pe www.mindmaster.ro

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, ne puteti contacta la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Concursul se adreseaza numai persoanelor cu domiciliul in Bucuresti!
Castigatorul va fi anuntat cum poate intra in posesia premiului pe e-mail sau telefonic, iar daca nu va confirma participarea la curs, premiul se anuleaza automat.

Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii la workshop-ul pentru parinti “Disciplina fara pedeapsa”, oferite de Mind Master!

Participa acum la concurs !

Vizualizari: 309

Cuvinte cheie: , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: