Va invitam la un nou concurs ce speram ca va fi pe placul tuturor.
Tema concursului sunt cosmeticele pe care le folositi zilnic,cand le folositi,cum, ce fel de produse?Scrieti minim 5 randuri pe aceasta tema si postati-le in cadrul topic-ului de concurs.Puteti adauga si imagini personale daca doriti.
Desfasurarea concursului:
puteti posta in cadrul topic-ului incepand din data de 25 Ianuarie 2010 pana in 06 Februarie 2010 inclusiv.
Premiile:
I-Set Planet Spa Ceai alb- 1 Crema de curatare si 1 Lotiune tonica
II-Set Planet Spa Ceai alb- 1Crema exfolianta pentru fata si 1Masca cu gel
III- Set Skin so soft sensitive – 1Crema de corp si ! Gel de dus
Stabilirea castigatorilor:
Premiul I – Jurizeaza sponsorul impreuna cu administratia Super Parinti
Premiul II si III – Tragere la sorti
Livrarea premiilor se face numai pe teritoriul Romaniei in termen de 30 de zile.
Mult succes tuturor participantilor!
Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii
Postat pe marți, ianuarie 26th, 2010 la 8:50 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
4 Comentarii
Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Categorie:

Da, intr-adevar, felicitari organizatorilor. Si mamicile merita premii si cadouri . De aceea am organizat si noi un concurs pentru mamicile care vor un moment special de Valentine’s day – daca reusesc sa culce la timp copilasii, daca au bunici unde sa-i duca…
. Vezi aici: http://www.infobebe.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=47&p=131#p131
Cred ca e o idee nemaipomenita ca cineva se gandeste sa ofere premii si parintilor, nu doar copiilor.
Felcitari!
Dupa terminarea baia imi hidratez piele cu o crema de corp care are un miros extraordinal,nici nu pot visa ceva mai bun, fata o spal cu un gel de curatare de la Avon- Botanicals apoi pt hidratare folosesc Hidrafresh de la L’oreal si pt nutritie Lancome, ochii mi-i ingrijesc cu Advanced Eye Perfector de la Avon,pentru machiaj folosesc farduri de la L’oreal, Margaret Astor , Rimmel si Seventeen, Rimelul meu preferat e Masterpiece de la Max Factor. Perlele bronzante si cele iluminatoare de la Avon desavarsesc machiajul.
ops:
Garnier e aliatul meu impotriva transpiratiei si folosesc cu placere mai multe parfumuri, depinde de starea mea. Oricum preferatele mele sunt: Light Blue- Dolce&Gabbana, Escada-Escada, Mademoiselle-Chanel.

[...] Link catre concurs: infobebe.ro [...]