Concurs Cel mai sportiv copilas

Categorie: Concursuri copii | 2 Comentarii

Castiga tricouri

Castiga tricouri

Silmat Junior va ofera articole vestimentare pentru copii sub marca proprie dar si marcile New Impulse Spania, Fruit of the Loom, cu posibilitatea de inscriptionare prin transfer termic.

Va punem la dispozitie GRATUIT o colectie larga de imprimeuri, strasuri import Spania sau SUA sau va puteti crea propriul dvs text personalizat.
Pentru colectia de imprimeuri sau strasuri va rugam sa accesati Silmat Prints

SILMAT este marca inregistrata a SC SILMAT INVEST SRL

Tema concursului:Cel mai sportiv copilas
Ce trebuie sa faceti:sa puneti maxim 3 fotografii cu copilasii vostri in care sa ne demonstrati cat sunt ei de sportivi.Sai imbracati in cat mai sportive eventual puneti si o minge la picioruse,sau orice alta idee avet.
Plus sa puneti fiecare 5 produse preferate de pe siteul http://www.silmat.ro/
Ce puteti castiga:
Vom avea 3 castigatori
Locul 1 —–4 tricouri imprimante la alegere de pe http://www.silmat.ro/index.php?page=galerie&s=24&s2=
Locul 2:——3 tricouri imprimante la alegere
si locul 3 tot 3 tricouri imprimante la alegere
Cine poate participa:toti membrii activi a forumului
Perioada concursului:06 Februarie-20
Bafta la toti copilasii

Participa acum la concurs !

Vizualizari: 326

Cuvinte cheie: , , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe marți, februarie 9th, 2010 la 8:37 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
2 Comentarii

1. Info Bebe on februarie 16, 2010 12:58

Concursul nefiind organizat de Info bebe o sa va rugam sa va adresati organizatorilor pentru detaliile tehnice. Va multumim!

2. pollet_a on februarie 15, 2010 19:37

Buna seara, iar am sa incerc sa particip si eu la acest concurs. Aceeasi problema insa, unde postam pozele? Deja m-am inregistrat pe site-ul silmat.ro
    Multumesc
    O seara buna
    Paula M.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: