= 7 bebelusi – 0-3 ani = sedinta foto materiale publicitare -
- anunt destinat doar persoanelor ce locuiesc in Brasov -
Necesar copii:
- 1 copil maxim 8 saptamani;
- 1 copil 0-6 luni;
- 1 copil 6-12 luni;
- 1 copil 1-2 ani;
- 3 copii 2-3 ani;
Data sedintei foto: aprox. sfarsitul lunii martie;
Persoanele interesate sunt rugate sa aplice la casting;
Toate informatii;e cu privire la proiect le vor primi toate persoanele ce vor fi sunate;
Aplicantii vor fi chemati la casting, in limita necesarului de persoane, indiferent daca acestia detin sau nu poze de casting acceptate;
Vizualizari: 4181Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii
Postat pe duminică, martie 14th, 2010 la 13:40 and is filed under Castinguri copii si bebelusi. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
2 Comentarii
Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Categorie:

Pentru detalii si lamuriri va rugam contactati agentia organizatoare: http://www.twistmedia.ro. Info Bebe doar a anuntat organizarea acestui casting, publicand detaliile puse la dispozitie de organizator.
dar de ce doar din brasov,eu chiar vr sa-mi aduc baietelul la o sedinta sau un casting la voi.sunt dispusa sa vin din c-ta tocmai pt chestia asta.imi doresc sa ma programati cu baietelul pt o sedinta foto,va las daca doriti un nr de tel si putem discuta la tel restul amanuntelor,0722165275.nu reusesc sa atasez pe siteul d-voastra o poza cu baietelul meu.va rog mul daca e nevoie platesc sedinta foto dar vreau o programare la d-voastra…