Concurs Mini vedeta Info Bebe editia II – castiga o sedinta foto si promovare GOLD la agentia Twist Media

Categorie: Concursuri Info Bebe, Concursuri copii | 51 Comentarii

Concurs foto copii si bebelusi

Concurs foto copii si bebelusi

Lansam astazi a doua editie a concursului Mini Vedeta Info Bebe, sponsorizata de studioul foto profesionist Photo Folio si agentia de casting Twist Media

Vezi pozele participante aici
Vezi clasamentul aici

Perioada de desfasurare: 1 mai – 31 mai 2010
Data limita de trimitere a pozelor: 21 mai 2010, ora 11:00 pm
Premiu:

o o sedinta foto in valoare de 499 RON (fara TVA) oferita de sponsorul nostru, studioul PhotoFolio – “PhotoFolio.ro – Baby”;
o Inscrierea in baza de date a agentiei Twist Media;
o promovare “GOLD – 6 luni” pentru castigator – pe paginile site-ului www.twistmedia.ro
o posibilitatea de a participa la castingurile organizate de agentia Twist Media
Un interviu in exclusivitate pentru castigator – copilasul a carui poza este castigatoare va avea ocazia sa-i fie publicata povestea (scrisa de mami sau tati) pe site-ul www.infobebe.ro, alaturi de 5 imagini care il reprezinta.

Conditii OBLIGATORII pentru inscrierea la concurs
- trimiterea unui email pe adresa concurs@infobebe.ro cu titlul Pentru Concurs Foto
- atasarea la email a unei singure imagini – poza participanta la concurs
- adaugarea urmatoarelor detalii in acelasi email:

1. titlu imagine
2. nume si prenume copil
3. varsta copil
4. nume si prenume parinte
5. adresa completa (datele din B.I. / C.I.)
6. numar de telefon pentru contact.
7. adaugarea in email a adresei Studioului PhotoFolio din Bucuresti

- Varsta copilului a carui poza intra in concurs sa fie intre 0 si 14 ani
- Citirea si respectarea integrala a Regulamentului de mai jos.
Trimite imaginea conform Regulamentului la adresa concurs@infobebe.ro.

Sfaturi utile pentru succesul pozei tale in concurs
- Trimite pe Yahoo Messenger un mesaj tuturor celor din lista ta folosind iconita de sub poza (la Informatii imagine) sau pune la status link catre poza ta pentru ca oricine sa te poata vota
- Vrei ca si prietenii si familia sa vada imaginea participanta? Trimite-o sub forma de felicitare virtuala (da click pe pliculetul din dreapta sus deasupra imaginii).
ATENTIE! InfoBebe.ro NU incurajeaza si nu isi asuma raspunderea in cazul in care un concurent trimite spam-uri cu acest Concurs. Concurentul care va prejudicia imaginea InfoBebe.ro prin astfel de activitati va fi automat descalificat.

Regulamentul Concursului
InfoBebe.ro si PhotoFolio / Twist Media premiaza poza castigatoare a concursului “Mini vedeta Info Bebe! – editia II”
Organizator – InfoBebe.ro
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instiintati prin e-mail, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.
Sponsor: Studioul Photo Folio / Agentia Twist Media
Durata actiunii: Concursul “Mini vedeta Info Bebe – editia II!” se deruleaza in perioada 1 – 31 mai 2010.

Conditiile de participare
Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.infobebe.ro.
Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:
- este mamica/tatic;
- trimite o imagine conforma subiectului concursului – cu propriul copil – cu o varsta intre 0 si 14 ani;
- este cetatean roman si rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs;
- este de acord cu publicarea pozei pe pagina web dedicata concursului pe www.infobebe.ro;
- a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.
- Fiecare mamica/tatic are dreptul de a trimite o singura poza pe adresa de email concurs@infobebe.ro – cu Precizarea Pentru Concurs Foto, alaturi de urmatoarele detalii: titlu imagine, nume si prenume copil, varsta copil, Nume si prenume parinte, adresa completa (datele din B.I. / C.I.), numar de telefon.
Adaugarea in emailul de inscriere a adresei din Bucuresti a studioului PhotoFolio
Prin inscrierea in concurs, fiecare participant isi asuma pe propria raspundere ca poza cu care participa la concurs este proprietatea sa.
Nu se poate sterge sau schimba poza dupa inscriere.
Vizitatorii pot vota poza preferata fara a-si completa datele de identificare. Fiecare vizitator poate o singura data de pe acelasi IP.
Inscrierea pozelor in concurs se poate face in perioada 1 – 21 mai 2010 ora 11.00.
Uzual, pozele trimise vor fi adaugate in galeria foto in 24 ore de la trimiterea lor (in zilele lucratoare.
Votarea pozelor se poate face din momentul aparitiei acestora in galeria foto pana cel tarziu pe 31 mai 2010 ora 24.00
Nu au drept de participare angajatii si colaboratorii InfoBebe.ro.
Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale sau in ceea ce priveste proprietatea pozelor trimise sau incearca fraudarea voturilor.
Orice frauda sau tentativa de frauda DOVEDITA va fi sanctionata cu eliminarea din concurs.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs in scopul anuntarii si idetificarii castigatorilor si in scopul promovarii ghidului InfoBebe.ro si a serviciilor acestuia.
Castigatorul va fi anuntat pe site dupa incheierea concursului. Premiul se acorda primului clasat in ordinea descrescatoare a notelor. Daca mai multi participanti au aceeasi nota, sponsorul isi asuma responsabilitatea alegerii celui care va primi premiul. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat/nu raspunde emailului nostru sau refuza premiul in termen de 10 zile de la incheierea concursului, premiul revine participantului clasat pe pozitia a doua.In cazul in care un castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, i se va retrage premiul si se va desemna alt castigator, in functie de numarul de voturi. Castigatorul va intra in posesia premiului in baza unei copii dupa C.I.

Castigatorul va intra in posesia premiilor astfel:
Sedinta foto profesionala are loc la sediul sponsorului – Studioul Photo Folio. In conditiile in care castigatorul nu este din Bucuresti, InfoBebe si Studioul Photo Folio NU isi asuma plata transportului si a cazarii.
Organizatorul nu este responsabil daca datele au fost scrise incorect de catre participanti si astfel nu pot fi contactati.
In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat/nu raspunde emailului nostru sau refuza premiul in termen de 10 zile de la incheierea concursului, premiul revine participantului clasat pe pozitia a doua.
Interviul va fi publicat pe www.infobebe.ro in exclusivitate, dupa incheierea concursului. Castigatorul va primi pe email un set de intrebari la care va raspunde si ne va trimite raspunsul pe email, la adresa concurs@infobebe.ro alaturi de 5 poze ale celui mic.

Substituirea premiului
Organizatorul si/sau sponsorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat.

Responsabilitatea
Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea pozelor trimise de catre utilizatori.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
InfoBebe nu isi asuma nicio responsabilitate legata de corectitudinea si bunul simt al celor ce voteaza.

Publicarea regulamentului
Regulamentul oficial al campaniei publicitare este publicat pe pagina web a InfoBebe.ro

Nu pot castiga concursul:
- pozele care nu respecta regulamentul de Inscriere Poze.
- pozele care se dovedeste ca au avut voturi false sau au castigat ilegal.

Regulament Inscriere Poze
* Datele trimise prin email trebuie sa fie 100% reale.
* Nu trimiteti decat poze mai mici de 1000 ×1000 px sau mai mari de 400×400 px.
* Pozele care nu se incadreaza in tema si regulamentul acestui concurs nu vor fi validate.
* Nu trimiteti poze cu diverse trucaje, poze neclare sau suprapuse.
* Nu trimiteti poze doar cu parti ale corpului.
* Nu trimiteti poze rasiale, obscene, defaimatoare sau vulgare.
* Nu trimiteti poze cu vedete, poze cu alte persoane, cu animale sau desene.
* Nu trimiteti poze luate de pe alte site-uri!
* Nu trimiteti de mai multe ori poze cu aceeasi persoana.
* Nu trimiteti poze fara acordul proprietarului.
* Adresa de email trebuie sa fie valida si sa apartina posesorului acelei imagini.
InfoBebe NU isi asuma nicio responsabilitate legata de obligatiile Sponsorului.
Participarea la acest concurs implica acceptarea Regulamentului prezentat mai sus.

Vizualizari: 5908

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe vineri, aprilie 30th, 2010 la 13:32 and is filed under Concursuri Info Bebe, Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
51 Comentarii

1. Info Bebe on iunie 29, 2010 14:07

Corectitudine la vot!

2. ungureanu nicoleta on iunie 21, 2010 14:13

care au fost acele criterii pubicate in regulamentul concursului dupa care l-ati declarat castigator pe copilul ala?meritam explicatia asta

3. ungureanu nicoleta on iunie 21, 2010 14:12

vreau explicatie! de ce Vaman Cristian? este cumva inaintea copilului meu in clasament?
    noi nu am fraudat nimic si nu mki se pare corect. vreau o explicatie, una plauzibila conform careia ati luat decizia de a il declara castigator pe acel copil clasat ca si nr de voturi dupa Ungureanu Alexandru! astept explicatia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. ungureanu nicoleta on iunie 21, 2010 14:06

pana la urma care e castigatorul???????????nici unul dintre cei cu multe voturi?

5. bruneta_anytza on iunie 21, 2010 11:42

felicitari pentru castigator,poate in viitor faceti un sistem de votare mai bun ca sa se mai poata frauda

6. ungureanu nicoleta on iunie 17, 2010 23:29

sunt foarte curioasa dupa acest nou sistem de votare cine va fi ales castigator si mai ales cate voturi fraudate vor fi gasite…:)e o idee foarte buna sa se verifice ip-ul si daca acele adrese de mail exista si raspunde cineva pe ele! bafta in alegerea castigatorului, cred ca asta e partea grea cu adevarat nu stransul voturilor!poate la editia III a concursului Info Bebe
    sistemul de votare va fi si mai bun daca nu perfect ca sa nu se mai poata frauda..oricum suntem romani si in noi toti zace un mic informatician, fie el si amator si e clar ca unii nu se pot abtine si se folosesc de aceasta “calitate” ca sa castige astfel de concursuri.pentru mine a fost un concurs cat se poate de serios, eu asa l-am tratat.

7. bruneta_anytza on iunie 16, 2010 20:06

NU O SA MAI PARTICIP NICIODATA LA CONCURS AICI PE INFOBEBE,DEOARECE SUNT PERSOANE CARE SE INTREB DE UNDE ACUMULEZ EU VOTURI ,VAM MAI SPUS SI MA REPET AM FOARTE MULTI IN LISTA DE MESS SI DACA ROG PE FOECARE SA VOTEZE ATAT DE LA EI CAT DE LA PRIETENI LOR NORMAL CA ADUN VOTURI.
    scz pentru mesajele astea 2 dar sa intrati sa cititi ce mesaje am primit la concurs acum cu noul sitem de votare

8. bruneta_anytza on iunie 13, 2010 8:49

Am o mare rugaminte ati schimbat sistemul de votare la concursul CU minivedeta ediatia a II ,recunosc ca am facut conturi dar nu asa de multe ca cea de pe primul loc nu stiu daca am facut 20,dar fetita Stefania a facuta de ieri pana azi 120 de voturi care eu dabia am acumulat 125 de voturi pana azi de vineri adik in 3 zile ,am in lista de mess 100 de persoane care participa la diferite concursuri si sa zic ca 90 din ele tot au dat asa ca va rog sa verificati ipurile la care sau facut conturile si sa descalificati ca atare nu ma supar daca sunt si eu descalificata .Va rog sa descalificati ata pe fetita mea Nita roxana An-ana MAria cat si pe Cristea Stefania de la Concursul Mini vedeta.Daca maine nu descalificati o sa fac si eu conturi cate pot o sa stau noptile sa le fac VA multumesc mult

9. Luminita Gheorghe on iunie 7, 2010 11:01

Da doamna Ungureanu, pentru mine a fost for fun. Nu de alta, dar eu nu am peste 23000 de prieteni, rude, cunostinte, etc. :lol:

10. ungureanu nicoleta on iunie 6, 2010 11:31

surprinzator dar unii chiar au prieteni si rude…si pers straine 0gata sa ii sprijine!

11. Info Bebe on iunie 4, 2010 12:45

Se verifica si ultimul vot, de aceea dureaza atat. Probabil concluzia noastra va fi … surprinzatoare pt unii, dar descoperim usor usor ca unii au cate 10.000 de prieteni si membri ai familiei cel putin care au dat note de 5… Interesant, nu?

12. Info Bebe on iunie 4, 2010 12:43

Postarile nu au aparut deoarece ele necesita moderare si niciun angajat Info bebe nu e la munca la ora 22:00 :)

13. Info Bebe on iunie 4, 2010 12:42

Nu s-a intamplat nimic ilegal… In aceste zile se verifica situatia voturilor si se testeaza intensiv la nivel tehnic. Probabil de aceea a aparut temporar o modificare. In cursul zilei de astazi (sau maine) vom anunta concluzia la care am ajuns.

14. ungureanu nicoleta on iunie 4, 2010 10:16

mamicilor mi-am inscris copilul in prima zi de concurs si 30 de zile am stat cu ochii in calculator, e normal sa imi doresc sa fie totul corect si sa castige copilul meu cand stiu cat de mult m-am straduit pentru asta. daca voua nu va pasa, mie imi pasa,ultimele 2 zile nu am putut vota pentru copilul meu. cele care afirmati ca a fost doa pt fun, asa o fi fost la voi, eu am luptat sa castige, doar era un concurs, altfel puteam sa ii postez poza si pe alte site-uri si fara sa ma mobilizez cu toata falimia, prietenii cunostintele pentru un astfel de concurs!!!! vreau sa se verfice si ultimul vot si pe deasupra anuntati oameni buni odata castgatoru oficial!!!

15. Matei Ionela on iunie 4, 2010 8:38

Ieri asa mi s-a parut ca s-a schimbat clasamentul si ca s-a schimbat regulamentul in functie de numarul de voturi!Dragi mamici avem toate niste copii frumosi si toti copii participanti la acest concurs puteau sa castige insa este un concurs si din pacate trebuie sa existe invingatori si invinsi ca in orice competitie! Ceea ce m-a iritat cel mai tare a fost ca unele mamici nu au inteles asta si incearca diverse tertipuri pentru a ocupa primul loc. Imi pare bine ca s-a luat atitudine si imi cer scuze pentru acuze dar mie nu imi apareau postarile!

16. Luminita Gheorghe on iunie 4, 2010 8:31

Domnilor de la Infobebe! Dna Ionela Matei are dreptate! Desi fiul dansei avea un punctaj de 2.85, era (ieri, toata ziua) pe locul doi, iar fiul dnei Ungureanu (care dorea schimbarea regulamentului), care avea un punctaj de 2.81 aparea pe locul 1 in clasament. Vad ca astazi situatia a revenit la normal…asta dupa ce vi s-a atras atentia ca se incalca regulamentul….Sa inteleg ca daca ma supar si eu un pic, s-ar putea ca fetita mea sa fie pe locul 1? :lol:

17. Info Bebe on iunie 4, 2010 7:59

Regulamentul concursului nu a fost modificat in niciun fel pana in acest moment.

18. Info Bebe on iunie 4, 2010 7:58

Niciun comentariu nu a fost sters. Toate comentariile au fost aprobate si s-a raspuns fiecaruia.

19. Info Bebe on iunie 4, 2010 7:58

Clasamentul NU a fost modificat!

20. Matei Ionela on iunie 3, 2010 22:22

Nu inteleg de ce sunt sterse postarile care nu convin? De ce unii au posibilitatea sa se exprime si altii nu? Daca tot lansati concursuri macar faceti-o in serios si nu pe sistemul”pile” cum se procedeaza in Romania. Nimic nu este serios in tara asta pana si un amarat de concurs se castiga pe pile! De ce nu ati scimbat regulamentul concursului de la inceput!

21. Matei Ionela on iunie 3, 2010 21:47

Sunteti cel mai neserios site! De ce stergeti comentariile pe care utilizatori care v-au adus foarte mare profit le posteaza! Insist ca se incalca regulamentul concursului”Premiul se acorda primului clasat in ordinea descrescatoare a notelor”. Luati atitudine va rog!

22. Matei Ionela on iunie 3, 2010 21:25

Nu este corect se incalca regulamentul concursului! In regulament scria clar ca “premiul se acorda primului clasat in ordinea descrescatoare a notelor”. Nici la mine nu s-a incarcat site-ul in seara de 31 mai probabil datorita numarului mare de utilizatori!Normal ca nu se modifica nota din cauza voturilor negative pe care le primeau concurentii! Si copilul meu a fost votat negativ de catre altii! Un concurs e un concurs si invinsii trebuie sa se resemneze!
    Schimbati clasamentul de la o zi la alta in functie de insistentele mamicilor! Asta e chestiune de neseriozitate! Avand in vedere ca copilul meu a fost cotat cu cele mai multe voturi pozitive cred ca e corect sa luati atitudine!
    Si eu am mobilizat foarte multi prieteni si cred ca nu este corect ce se intampla! Se incalca regulamentul concursului!

23. Luminita Gheorghe on iunie 3, 2010 16:46

Stimata Doamna Ungureanu, regulamentul specifica clar: fotografiile pot fi votate din momentul aparitiei lor pe site. Este problema fiecarui parinte in ceea ce priveste strategia folosita: fie posteaza foto din timp, fie in ultimul moment. Teoretic , un copil care primeste un vot maxim, il poate devansa pe cel care primeste 200000000 voturi si mim si max. Din punctul meu de vedere, regulamentul este foarte clar. Cerinta dv este cel putin absurda.

24. Luminita Gheorghe on iunie 3, 2010 14:50

Este incredibil cum un astfel de concurs (banal, parerea mea)poate conduce la astfel de discutii. Dragi mame, a fost doar “for fun”. Nu este necesar sa va indignati asa tare. Parca am fi la Eurovision! Care este miza? Doar nu credeti ca administratorii siteului au blocat la unii copii sistemul de vot doar pentru a castiga altii :lol: . Si eu am participat la acest concurs, evident nu suntem pe primele pozitii. Sunt constienta ca in mare parte din cauza voturilor negative date de ceilalti concurenti, inerente de altfel. Ceea ce este cel mai important este ca avem copii, ca sunt sanatosi si ABSOLUT TOTI frumosi! Felicitari castigatorului, oricare ar fi el! :)

25. dana hrubariu on iunie 3, 2010 14:40

ok si multumim

26. ungureanu nicoleta on iunie 3, 2010 10:27

totusi nu cred ca toti concurentii il votau negativ pe copilul meu in acelasi timp astfel incat sa nu se vada nici o schimbare. ce , era asa mare pericol numai acest concurent?

27. ungureanu nicoleta on iunie 3, 2010 9:28

Alexandru Ungureanu avea punctaj 2.8115 de 2 zile, noi votam si culmea nu il mai puteam duce cu voturile noastre nici mai sus in clasament si nici mai jos altii.despre asta vb. acum dac as-au inregistrat voturile macar la dvs e bine dar la noi nu se vedea.

28. ungureanu nicoleta on iunie 3, 2010 9:26

sa inteleg ca voturile se inregistrau dar nu se schimbau numeric vorbind? la noi nu se vedea nici o schimbare, de asta tot sutin ca nu mai mergeau, se vota continuu ca suntem o gasca mare de prieteni si toti trageam aceeasi concluzie ca rezultatul nu se mai schimba.

29. Info Bebe on iunie 3, 2010 8:24

De indata ce se va ajunge la o concluzie aceasta va fi anuntata.

30. Info Bebe on iunie 3, 2010 8:24

Situatia nu se schimba probabil din cauza numarului foarte mare de voturi date de contracandidati care votau cu 0. E o chestiune de procente.

31. Info Bebe on iunie 3, 2010 8:22

Puteti inceca sa votati in continuare insa voturile NU SE MAI INREGISTREAZA incepand cu 31 mai ora 24:00 !!!

32. Info Bebe on iunie 3, 2010 8:21

In cazul Dvs. am verificat si ultimul vot a fost dat pe 31 mai, asadar exact inainte de incheierea concursului si blocarea sistemului de vot.
    Acum se analizeaza voturile si situatia concursului si de indata ce vom ajunge la o concluzie vom anunta.

33. Nicoleta Ungureanu on iunie 2, 2010 21:39

nu am zis ca ati restrictionat votul pentru un anumit concurent ci doar ca noi nu am putut vota pentru un concurent, putea fi o defetiune sau un server blocat dar nu e corect asta incerc sa semnalez, vreau sa se rez asta. va rog numarati voturile pozitive
    mai bine decat nota finala
    sunt concurenti care au intrat in ultima zi posibila in concurs, au avut 10 voturi si nota maxima, normal ca un concurent inscris in primele zile e defavorizat, eu am vazut de cat mult l-au votat negativ pe copilul meu ceilalti concurenti doar pentru a nu ramane pe primele locuri, tocami de asta zic ca efortul a fost destul de mare ca sa nu fiu revoltata pentru o neregula in concurs.

34. Nicoleta Ungureanu on iunie 2, 2010 21:26

nu stiu inca cine e castigatorul dar sunt revoltata ca nu e corect ce se intampla, noua ne afisa acelasi punctaj desi votam in continuare.asa ceva nu se poate.nu accept

35. Nicoleta Ungureanu on iunie 2, 2010 21:04

de 2 zile eu va spun sigur ca nu am putut vota de pe data de 29 mai am tot incercat sa votam de pe diverse pc si nu se mai inregistrau voturi, am postat pe diverse forumuri sa fie votat si multe pers mi-au zis ca voteaza degaba. am martori toti prietenii care au votat zi de zi si au vazut ca nu se mai schimba situatia in ultimele zile si plus de asta si alte persoane straine. nu am nici un motiv sa mint dar nu vreau sa ne prostiti in halul asta. 30 de zile am stat in fata calculatorului pentru copilul meu si apare acum unul acre castiga prin minuni?? nu e posibil asa ceva! chiar va rog sa verificati eu va zica ca asa e.va pot confirma multe persoane.

36. dana hrubariu on iunie 2, 2010 12:45

nu este corect deoarece la ora 10 seara la mn siteul nu a mers ,eu sunt finalista de pe locul 3 cu nita roxana,si la ora 11 jumatate seara a dat vot la mn cu minus si la ceilati 2 de pe 1 si 2 a ramas nemodificati asa ca va rog mult sa verificati ce sa in tamplat in data de 31 mai

Multumim si asteptam raspuns.Sunt foarte dezamagita si eu

37. Info Bebe on iunie 2, 2010 7:00

Concurentul castigator (in functie de nota finala obtinuta) va fi afisat pe site in cadrul topicului concursului si va fi anuntat prin email si / sau telefon.

38. Info Bebe on iunie 2, 2010 6:58

Voturi nu s-au mai putut da la concurs doar din data de 31 mai, ora 24:00 cand concursul s-a incheiat. Daca ati intampinat o problema tehnica cu siguranta nu a fost din vina noastra – e imposibil ca o imagine sa poata fi votata si alta nu – drepturile de votare se pot inchide doar pe intreg albumul si nu pe o imagine specifica.

39. ungureanu nicoleta on iunie 1, 2010 11:35

unde se afizeaza imaginea concurentului castigator? in functie de ce va fi ales, de vizualizari, de note sau alte criterii? sunt foarte dezamagita ca nu s-au inregistrat toate voturile!

40. ungureanu nicoleta on iunie 1, 2010 11:33

ne poate explica si noua cineva cum se face ca nu se mai schimba deloc situatia scorului desi noi tot apelam la toate cunostintele sa dea voturi copilului meu?

41. ungureanu nicoleta on iunie 1, 2010 11:32

de 2 zile jumate nu am putut vota pentru copilul meu, strangeam voturi degeaba, mi-am rugat prietenii sa voiteze degeaba, nu se schimba nimic, de 2 zile am tot incercat sa votam pentru alexandru ungureanu si nu mergea. a fost blocat, timp in care altii votau cu brio, cum e posibil???

42. dana hrubariu on iunie 1, 2010 10:44

cand se afiseaza castigatorul de la concursul minivedeta

43. Info Bebe on mai 13, 2010 6:46

Vom verifica ce s-a intamplat. Noi am adaugat aboslut toate pozele primite pana ieri la pranz. Daca a aparut vreo problema vom face in asa fel incat s-o rezolvam.

44. Sotir Sorina on mai 12, 2010 19:27

eu am trimis acum cateva zile dar nu am primit nici un raspuns si nici in galerie nu este.nu inteleg, daca nu este bine ceva ar trebui sa fim anuntati nu? asa nu stiu ce s-a intamplat cu mail-ul meu?????????????
    :?:

45. Info Bebe on mai 10, 2010 6:21

Pentru a participa la concurs trebuie sa ne trimiteti poza copilului la adresa concurs@infobebe.ro, alaturi de detaliile cerute in Regulament.
    Apoi poza va fi adaugata de catre noi in Galerie si poate fi votata.

46. DRAGANESCU REBECCA on mai 8, 2010 23:43

As vrea sa particip si eu la acest concurs.

47. caludia_bianca on mai 8, 2010 14:24

nu-mi dau seama cum pot participa la concurs.cum postez poze?

48. Cristina on mai 7, 2010 14:02

imi cer scuze, se vede ca era seara.. nu vazusem cuvantul “decat” si propozitia avea un cu totul alt sens… :)

49. Info Bebe on mai 7, 2010 6:23

Pozele trebuie sa aiba dimensiuni cuprinse intre intre 400 pe 400 si 1000 pe 1000 px. Puteti verifica dimensiunea imaginii tinand mouse-ul pe iconita imaginii (numele imaginii). Astfel, veti vedea “Dimensions: valoare x valoare”. Ideea ar fi in principal sa nu ne trimiteti poze foarte mici sau foarte mari. :)

50. Cristina on mai 6, 2010 20:01

* Nu trimiteti decat poze mai mici de 1000 ×1000 px sau mai mari de 400×400 px.

Nu inteleg – e vorba de poze cu rezolutia intre 1000×1000 si 4000×4000?
    sau in ce limite trebuie sa se incadreze?

51. Concurs foto “Mini Vedeta Info Bebe”: castiga o sedinta foto pentru puiul tau | Concursuri Online on mai 1, 2010 4:12

[...] Participa acum la acest concurs ! [...]

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: