Hemangiom la nou nascuti

Categorie: Dezvoltarea copilului in primii trei ani | 1 Comentariu

Salutare,

sunt o proaspata mamica, dar si un membru nou si ma framanta si pe mine o serie de probleme printre care si cea ca fetita mea s-a nascut sanatoasa dar la scurt timp dupa nastere, i-a aparut o pata rosie in frunte, pata care s-a transformat in hemangiom. Pediatra noastra a vazut-o si spune ca este posibil sa sa evolueze dar la fel de posibil este sa si involueze. Mi-a recomandat un dermatolog si pana ajung la el as vrea sa mai  intreb si eu in stanga sin dreapta cate ceva. Sunt tare ingrijorata si sper din tot sufletul sa se termine. Se pare ca multe dispar dupa varsta de  an, acum…..

Vizualizari: 1286

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe luni, iunie 28th, 2010 la 15:57 and is filed under Dezvoltarea copilului in primii trei ani. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
1 Comentariu

1. Oxigen on octombrie 18, 2010 15:18

Draga mea, mamica si fetita mea a avut o astfel de pata dar pe pleoapa.Si mie mi-au spus medicii ca dispare dupa 1 an si ca si tine am fost nelinistita.La noi a disparut pana intr-un an.Sunt sigura ca si la voi o sa fie la fel.Am citit in vremea aceea despre hemangioame si am inteles ca cele care sunt mai putin profunde dispar asa cum a zis si medicul tau, dermatologul cred ca-ti va spune de care este.Multa sanatate va doresc.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: