1. Perioada de desfasurare: 01.09.2010-15.09.2010.
2. Se pot inscrie la concurs toti prietenii FotoBebelusi.ro (fie ei viitoare mamici sau viitori tatici) care asteapta un copil. Nu pot participa la concurs prietenii FotoBebelusi.ro care au fost declarati castigatori in alte concursuri organizate de FotoBebelusi.ro singur sau impreuna cu alte entitati.
…
3. Mecanismul concursului:
3.a. In perioada 01.09.2010-15.09.2010 va puteti inscrie la concurs prin postarea pe wall-ul FotoBebelusi.ro a unui gand adresat copilului din burtica.
3.b. In data de 16 septembrie 2010 voi anunta castigatorii. Acestia vor fi extrasi aleator de catre un program informatic.
4. Premiile: 3 sedinte foto de maternitate.
5. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile realizate la sedintele foto sa poata fi facute publice si utilizate gratuit pe site-ul www.FotoBebelusi.ro si in materialele promotionale ale FotoBebelusi.ro.
6. Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.
7. Pot participa la concurs si prietenii FotoBebelusi.ro care nu au domiciliul in Bucuresti, insa sunt de acord ca in cazul castigarii unui premiu sa se deplaseze la Bucuresti pentru sedinta foto sau sa achite contravaloarea deplasarii FotoBebelusi.ro pana in localitatea de domiciliu a acestora.
Vizualizari: 566Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii
Postat pe joi, septembrie 2nd, 2010 la 7:02 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
1 Comentariu
Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Categorie:

mda:|…sora mea a fost castigatoarea acestui concurs si nu a castigat nimic…:| a sunat mama mea si ….pff oricum…. BRAVO SOR’MEA!!:)):))