Competitia CAMP ROCK 2 Urmareste & Castiga Urmareste premiera filmului Camp Rock 2: Competitia finala pe 18 septembrie si castiga super premii!
Numara de cate ori apare chitara Camp Rock pe parcursul filmului in weekendul 18-19 septembrie, raspunde corect si spune-ne care este personajul tau preferat si de ce – pentru sansa de a castiga premii grozave.
Logheaza-te din nou dupa premiera filmului pentru a introduce raspunsul tau si poti castiga:
Premiul intai – O chitara Camp Rock 2 cu autograful lui Demi Lovato!
Premiul 2 – 3x Nintendo DS
Premiul 3 – 10x CD-uri Camp Rock 2
Premiul 4 – 10x pungi cu surprize Camp Rock 2
Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii
Postat pe joi, septembrie 9th, 2010 la 6:49 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
50 Comentarii
Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Categorie:

eu am vazut doar 8 chitare .deci sunt 8 chitare si eu vreau sa castig chitara camp rook
emi lovato este cea mai tareimpreuna cu fratii jonas
este super camp rock 2
imi place foarte mult champ rock 2.eu vreau sa castig chitara semnata de demi lovato.am vazut ca sunt opt chitare.te iubesc demi lovato. cu drag fana ta daniela.
vreau sa chstig chitara semnata de demi lovato.imi place champ rock 2.eu am vazut champ rock 2 si imi place si am vazut la tv ca sunt opt chitare.sunt o fana innebunita.te iubesc demi lovato.
Au fost afisate 8 chitare
Mie imi place cel mai mult de Demi Lovato pentru ca este o actrita de succes si imi place foarte mult cum canta.Este incredibila!
Deci a castigat cineva ?
au fost 8 chitari…
SA MI SA TRIMITA UN TELEFON LA: 0730650471 VA ROG !
IUBESC CAMP ROCK!!! Mi-a placut mult. Si… , a fost amuzant.
. Chiar vreau chitara. Au fost 7 chitari. COOL!

au fost 8 chitari chiar vreau acea chitara
imi place foarte mult camp rock2 mam inscris si eu in concurs si a aparut chitara de 8 ori si chiar imi doresc sa chastig chitara aia.personajele mele preferate sunt mitchie si shain very happy
au fost 7 chitare.
chitara a fost aratata de 12 ori :*sper sa castig
a fost cel mai frumos film mia placut cel mai mult de demi joe nik kevin si muzica lor a fos minunata
au fost 8 chitari miar placea sa castig o chitara si mia placut foarte mult de demi si joe si nick si kevin jonas ca o voce minunata
Raspunsurile pentru concurs trebuie date pe site-ul organizatului! Click pe “Participa acum la concurs!”
O IUBESC PE DEMI LOVATO SI PE CE PATRU DIN FORMATIA JONAS
sunt 8 chitari
chitara a fost aratata de 11 ori
chitara a fost aratata de 10 ori
au fost 7 chitare.
Mi-a placut foarte mult CampRock 2 pt. ca au fost actori foarte talentati si pt ca a fost cel mai reusit film iar pe parcursul filmului au fost 7 chitare
Mie mia placut foarte mult camp rock 2 pt ca au fost actori foarte talentati si pe parcursul filmului au fost 7 chitare.
imi place extrem de mult de demi lovato in camp rock 2 si nu numai de demi si de toti actorii care joaca in camp rock as dori foarte mult sa primesc o chitara semnata de demi lovato si sunt:8 chitari
imi place mult acest film

va rog trimite-timi mail astazi cum facem
super filmul
iubesc filmul 
as vrea sa castig chitara
dak o castig :O :O :O :O
vreau sa castig o chitara camp rock 2 pls pls datimio
:D:D:D 
eu imi dorescmult foarte mult ca sa castig premile.
eu cred ca filmul camp rock 2 este cel mai super film pe care l-am vazut vreodata si eu cred ca demi lovato est o actrita minunata
eu cred ca filmul camp rock2 este cel mai tare film din cate am vazut vreodata
daca am gresit sa stiti ca mi sa intrerupt curentul un pic
m-am inscris
Va rog sa imi trimite-ti mail cu raspunsul daca am castigat sau nu si daca am castigat trimite-timi mail cu ce premiu am castigat,ce trebuie sa fac ca sa m-il dati si sa fiti va rog apoi sa vina premiul acasa.
8 chitari au aparut pe parcursul filmului si personajul meu preferat este Demi Lovato (Mitchie)deoarece in film este:ambitioasa,frumoasa,luptatoare,puternica
Daca castig concursul:
adresa:Gura Siriului nr. 24
vreau chitara!
vreau citara aia
8 chitari s-au afisat pe parcursul filmului mi-e imi place demi lovato pentru ca este amuzanta canta superb si imi place stilul ei
Am urmarit filmul Camp Rock2 si am fost impresionat si va spun ca la televizor am vazut 8 chitari.
de 8 ori a aparut chitara
demi lovato,kevin,joe si nik va iubesc foarte foarte mult….sunt un fan mare va iubesc mult….as vrea si eu sa castig chitara cu semnatura ta demi va iubesc foarte moolt

8 chitare au fost
vreau chitara au fost 10 chitari
unde dam vreau schitarea
nu stiu cum sa fac casa castig o chitara ? sad
sunteti cei mai tari
!!!!I LOVE YOU!!!!