Concurs Milupa – Cu laptic si cereale, bebe mic masina are!
Cum particip
Cumpara celui mic formula de lapte Milupa Milumil sau cereale Milupa si inscrie codul promotional de pe ambalaj pe www.milupa.ro/promotie. Poti castiga o masina sigura pentru tine si copilul tau, unul dintre cele -10 scaune auto pentru copii sau unul dintre cele 100 de premii constand in formula de lapte Milupa Milumil si cereale Milupa adaptate varstei copilului tau, pentru un an. Mai multe coduri, mai multe sanse de castig.
Promotia este valabila in perioada 24 ianuarie – 3 aprilie 2011.
Poti participa la aceasta promotie folosind unul sau mai multe coduri. Daca participi pentru prima data, introdu codul de promotie si apasa butonul “Particip pentru prima data”. Daca te-ai inscris anterior cu un alt cod, am salvat datele tale si te rugam sa apesi butonul “Am mai participat”.
Premile acordate constau in:
- 100 premii constand in formula de lapte Milupa Milumil si cereale Milupa pentru consumul estimat de-a lungul unui an calendaristic, fiecare premiu avand o valoarea estimativa de 847,54 Lei. Premiul este compus 48 de cutii de formula de lapte Milupa Milumil si 48 de cutii de cereale Milupa. Premiul va fi oferit castigatorilui in doua transe: o prima transa, constand in 24 de cutii de formula de lapte Milupa Milumil si 24 de cutii de cereale Milupa, in termen de 30 de zile de la validarea castigatorului si o a doua transa la 6 luni de la validarea castigatorului. Sortimentele de cereale si formula de lapte vor fi alese de catre Organizator avand in vedere varsta copilului declarata de catre castigator la data validarii;
- 10 premii constand in scaune auto pentru copii, marca Chicco Proxima Romantic, grupa de vartsa 0 si 1+, omologat conform ECE R44/04 fiecare scaun avand o valoarea estimativa de 500 Lei;
- 1 premiu constand intr-un autoturism marca Volkswagen Passat B7 BMT.TL 1.6 TDI/105CP, culoare rosie, in valoare estimativa de 86.743,91 lei (valoarea totala a premiului include, taxa de prima inmatriculare, RCA pentru o luna si taxa de numere provizorii). Valoarea totala estimativa a premiilor acordate in cadrul promotiei este formata din valoarea lor comerciala. Valoarea totala estimativa a premiilor este de 176.497,91 Lei.
Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii
Postat pe miercuri, ianuarie 26th, 2011 la 7:30 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
8 Comentarii
Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Categorie:

Pentru detalii va recomandam sa va adresati Organizatorilor.
vreau si eu sa stiu cine este castigatorul marelui premiu pentru ca pe site nu este afisat si tragerea a fost pe 4.04.2011, de ce dureaza asa mult? cat despre laptic sunt foarte multumita eu am trei copii si la toti 3 le-am dat milupa si cel mic are aproape 2 ani si tot am sa ii dau pentru ca se cunosc rezultatele bebele meu este fffff sanatos nu are nici o problema si nu a luat niciodata tratament mereu ii ies analizele ok.
foarte buna bebe mic masina are si manca cereale si laptic din belsug are ca mamica ai da macare.
forte buna mancarica bebemic masina are ca sa duc bani pe cereale si laptic din belsug are.
Pentru orice fel de detalii va rugam sa va adresati direct Organizatorului. Click pe linkul Participa acum la concurs ! pentru a ajunge pe site-ul acestuia. Info Bebe NU este organizatorul concursului, ci doar a popularizat si acest concurs printre multe altele. Va multumim si va invitam sa participati si la conbcursurile noastre din Categoria Concursuri Info Bebe.
nu pot sa introduc datele personale pentru concurs. Cum sa procedez?
dupa ce introduc codul apas particip pentru prima data si imi apare mesajul invalid request
am o problema legata de inscrierea in concurs; incerc sa inscriu pentru prima data un cod dar imi apare mesajul invalid request; nu inteleg de ce;
multumesc anticipat pentru explicatii