Castiga 2 premii a cate doua atlase scolare

Categorie: Concursuri copii | 4 Comentarii

Copilul.ro si BookLand

Copilul.ro si BookLand

Copilul.ro si BookLand te invita la concurs!
La doar 6 luni de la lansarea sa pe piata, BookLand, primul targ de carte organizat in Mall, a reusit sa convinga peste 2,5 milioane de romani ca lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de placuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile libere din cafenelele Mall-urilor.

Dupa o calatorie de 9 saptamani in 9 orase din tara, Caravana BookLand se intoarce in Bucuresti in perioada 1 noiembrie – 23 decembrie, reinventandu-se cu fiecare editie.

Caravana BookLand face popas inca 6 zile la București Mall. Autori, editori, critici literari şi traducatori te invita sa descoperi cele mai noi apariţii editoriale, alaturi de o generoasa oferta de carte pentru toate varstele. Cei mici sunt și ei rasfatati cu cele mai savuroase titluri de la cele mai mari edituri din tara. Daca nu ai timp sa ajungi în targ, organizatorii te invita să iti comanzi online de pe BookLand cartile preferate. Te asteapta o perioadă plina de cadouri si promotii.

O nouia sesiune de shopping cultural te asteapta la Bucuresti Mall pana duminica, 11 decembrie. Orarul de vizitare al targului: 10.00 – 22.00.

Spune-ne ce materie ti-a placut cel mai mult la scoala si de ce si esti astfel inscris/inscrisa in concursul nostru!

Premii:
- 2 premii a cate doua atlase scolare puse la dispozitie de BookLand si editura Cartographia.

Mult succes tuturor!

Nota: Participarea la concurs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul concursurilor
Perioada de participare 06 Decembrie 2011 – 12 Decembrie 2011. Extragerea castigatorilor: 12 Decembrie 2011.

Participa acum la concurs !

Vizualizari: 371

Cuvinte cheie: , ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe miercuri, decembrie 7th, 2011 la 12:22 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
4 Comentarii

1. Info Bebe on decembrie 19, 2011 10:33

Cu siguranta Organizatorul va poate lamuri in aceasta privinta.

2. pollet_a on decembrie 17, 2011 23:39

Cine sunt castigatorii?

3. rizica on decembrie 8, 2011 9:50

Limba franceza fara discutii :D

4. vilmaristul on decembrie 8, 2011 9:44

pai la scoala,pe vremea mea,imi placeau toate materiile:la unele puteam sa tin pasul,la altele mai putin dar acumulam tot timpul cunostinte noi,si chiar ma documentam acasa despre anumite subiecte
    dar cel mai mult mi a placut astronomia,pe care am studiat o in clasa XII,pentru ca de atunci eram convinsa ca nu suntem singuri in univers;

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: