Concurs Polirom: Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Categorie: Concursuri copii | 2 Comentarii

Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Cum ne educam copiii (4-11 ani)

Editura Polirom si SuntParinte.ro te cheama din nou la concurs!
Pentru multi parinti este greu sa spuna “Nu” copilului si sa isi sustina acest raspuns.

Raspunde-ne in cateva randuri la urmatoarea intrebare:

Cand ai spus ultima data “Nu” copilului si de ce?

si poti castiga una dintre cele patru carti de parenting oferite de Editura Polirom: « Cum ne educam copiii (4-11 ani) » de Liat Hughes Joshi:
www.polirom.ro/catalog/carte/cum-ne-educ…piii-4-11-ani–4466/

Concursul se incheie pe data de 17 Martie 2012.

Participa acum la concurs !

Vizualizari: 253

Cuvinte cheie: ,

Ai ceva de spus in legatura cu acest articol? Lasa un comentariu mai jos!
Comentarii

Postat pe miercuri, februarie 22nd, 2012 la 8:50 and is filed under Concursuri copii. Urmariti raspunsurile la acest post prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa un raspuns, sau urmari de pe site-ul propriu.
2 Comentarii

1. Mocanu Mirela Alina on aprilie 19, 2012 14:04

Eu sunt o mamica tanara si singurica am grija de 2 baieteii tare nazdravani!!!am spus nu fiului cel mare NU,at cand el a vrut sa cumpere suc din comert!!!I_am explicat la ce riscuri supune organismul din cauza continutului mare de e-uri si ca e mai bine sa preparam in casa suc natural!!!A inteles…..dar a pus o conditie,sa participe si el la fc suc in casa!!!

2. Bucur Simona on februarie 23, 2012 11:47

Baietelului meu in varsta de 2 anisori ii placea sa traga de sertare si sa le lase deschise.In loc sa ii spun Nu ai voie sa faci acel lucru am inversat putin rolurile:Eu le deschideam si el le inchidea.Cu timpul s-a obisnuit ca dupa ce le deschide sa le si inchida. Ultima data am fost la cumparaturi si dorea o masinuta pe care a vazut-o.I-am spus ca data viitoare cand vom veni la cumparaturi vom face tot posibilul sa o cumparam.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Pagina web

Spune-ti parerea

:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: More smilies »

Ti s-a parut interesant sau util acest articol? Daca vrei, iti putem trimite si alte astfel de informatii daca te abonezi la newsletterul nostru!

Introduceti email: